Atzaleat

Atzaleat
Syksyn 2013 SM-mitalistit!

maanantai 30. joulukuuta 2013

Jäähyväiset!

Vielä kerran yhdessä - ATZALEAT!


Kaikki kymmenen mahtavaa voimistelijaa oli paikalla, kun Atzaleat-joukkueen "jäähyväisiä" vietettiin eilen Huimalassa. Tytöt tiesivät, että kyseessä oli viimeinen "Atzaleat"-tapahtuma, mutta tunnelma oli siitä huolimatta haikean sijasta lähinnä riehakas. Kaikki tytöt jatkavat voimistelua Erän joukkueissa joten tytöt näkevät toisiaan jatkossakin - eivätkä monivuotiset ja vahvat ystävyyssuhteet tähän pääty!

Kymmenen motivoituneen ja taitavan voimistelijan suunnatessa kohti uusia haasteita hiljenee myös tämä blogi. Jonkinlainen "Atzaleojen tarina"-postaus on tarkoitus tehdä vielä ennen sitä. Sitä odotellessa - kiitoksia kaikille tytöille, valmentajille, taustajoukoille, tukijoille, blogin seuraajille ja kommentoijille. Blogikäyntejä ehti kertyä yli 80.000 ja Facebook-tykkääjiäkin yli 200!
 
Hyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille!

Laserrata odottaa!

Pois alta!

Vauhdin hurmaa!

9 kommenttia:

  1. Voi ei! Olitte ihania!:'((((((((((

    VastaaPoista
  2. Missä joukkueissa ootte nyt? Tsemppiä jatkoon kaikille!

    VastaaPoista
  3. Onks viivi alexassa?

    VastaaPoista
  4. Juu, Viivi on Alexassa:)

    VastaaPoista
  5. Mihin joukkueisiin siirrytte ja miksi hajoatte?

    VastaaPoista
  6. Tapanilan Erä uudistaa valmennusjärjestelmänsä ja samalla ikäluokat muuttuvat. Lisätietoja (mm uudet joukkueet) löytyy Erän omilta nettisivuilta. Atzaleojen uudet joukkueet kerrotaan varmasti ihan lähiaikoina. Alexan blogista löytyy vihje yhden tytön uudesta joukkueesta...

    VastaaPoista