Atzaleat

Atzaleat
Syksyn 2013 SM-mitalistit!

2013

Joukkue siirtyi 10-12-vuotiaiden sarjaan. Ensimmäinen kisa oli Mustan Kissan Cup Mäntsälässä. Ensimmäinen "oikea" kilpailu meni hyvin, kategoriaksi joukkue sai 4 ja sijoitus oli 7-10/33.
Mustan Kissan Cup.

Toinen kilpailu oli Alpen Cup Vantaalla. Joukkue paransi esitystään ja kategoriaksi saatiin 3. Sijoitus oli 3/16 eli toinen kisa toi ensimmäiset mitalit! Upea saavutus tytöiltä!

Alpen Cupin mitalistit!

Seuraavana oli vuorossa Hyvinkää Cup. Täältä Atzaleat pokkasivat ensimmäisen ykköskategoriansa! Sijoitus oli 4-7/34.

Loppuverkka Hyvinkäällä.
Kauden toinen päätapahtuma oli Etelä-Suomen aluekisat Kotkassa 13-14.4. Kauden paras esitys toi ansaitun ykkoskategorian, bonukset taito-osista (0,2) ja  suorituksesta (0,1). Tytöt palkittiin myös mitaleilla, joten sijoitus oli 1-3/43. Kaikinpuolin ikimuistoinen päivä koko joukkueelle!

Mahtava joukkue!

Etelä-Suomen aluekisojen mitalistit!

Kevään 2013 viimeinen kisa oli Tyttöjen Hyvän Mielen kisat Turussa 4-5.5. Suoritys oli hyvä, kategoriaksi tuli 2 ja bonukset (0,1) taito-osista. Sijoitus 9-17/95.

Kisa-kauden loputtua joukkue esiintyi vielä Erän kevätnäytöksessä ja kutsuttuna Erän Aurinkoisessa Asematapahtumassa.

Syksy 2013

Ipanat (kuva: Petri Vilhunen)

Syksyllä 2013 Atzaleat kilpaili "Ipanat"-pallo-ohjelmalla. Syksy oli kiireinen, sillä kauden kaikki viisi kilpailua pidettiin kuuden viikon aikana.

Kausi aloitettiin siellä, mihin edellinen päättyi eli Turun Kupittaalla. Cailap Cupista tuliaisina oli Kategoria 2. Tytöt eivät jääneet ilman palkintoa, sillä Cailap Oy valitsi Atzaleat omaksi suosikkijoukkueekseen.

Seuraava kilpailu oli Kerava Cup, jossa tytöt saavuttivat hienosti kategorian 1. Lisäksi joukkue sai bonusta +0,1 taito-osista ja kaulaansa mitalit sijoituksen ollessa 1-2/22.

Etelä-Suomen aluemestaruuskisat Vantaan Lumossa sujuivat myös mainiosti: Kategoria 1, bonusta +0,1 taito-osista ja kaulaan aluemestaruusmitalit (sijoitus 1-4/38).

Ovo-Cupissa tytöt pysyivät edelleen ykköskategoriassa ja taito-osa-bonustakin kertyi taas +0,1. Sijoitus oli 4-7/30.

Kauden päätapahtuma oli Kisahallissa käydyt Välinemestaruuskilpailut. Tasapainoinen ja yhdenaikainen esitys oli kauden parasta Atzaleaa - kategoria 1 kaikilla mahdollisilla bonuksilla höystettynä (taito-osat, elämys ja suoritus). Tytöt palkittiin mitaleilla kokonaissijoituksen ollessa 1-13/79.

Kausi päättyi Tapanilan Erän perinteiseen joulunäytökseen 15.12.2013.