Atzaleat

Atzaleat
Syksyn 2013 SM-mitalistit!

lauantai 16. marraskuuta 2013

Ykkösputkelle jatkoa!


Tytöt odottavat tuloksia...

Neljäs peräkkäinen kisaviikonloppu alkoi taas aikaisin kun tytöt suunnistivat kohti Tapiolan Urheiluhallia ja OVO-cupia. Lämppä aloitettiin heti kahdeksan jälkeen, harjoitukset olivat 9.30 ja kisasuoritus vasta viiden maissa joten päivä oli taas kerran pitkä. Kisasuoritus oli ihan hyvä, vaikka ihan viikontakaisten aluekisojen tasolle ei nyt päästykään. Koko kisan taso oli kova ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella samoihin kisoihin saapui mm FNV:n Säihke ja SCV:n Fortius.

Lopulta ykköskategoriaan pääsi Atzaleojen ohella kuusi joukkuetta: Säihke, HyVoLi:n molemmat Nemorellat M ja O, PNV:n Gloria Nova, LaTy:n Elix ja OVO:n Indiumit 02. Erot joukkueiden välillä olivat ilmeisen pieniä, sillä mitalikolmikon esiinseulominen kesti piinaavan pitkään. Lopulta mitalit pujotettiin Nemorella M:n, Gloria Novan ja Indiumit 02:n tyttöjen kaulaan. Onnittelut kaikille!
Atzaleojen lopullinen tulos oli kategoria 1, bonus 0,1 taito-osista ja sijoitus 4-7/30.

12-14-vuotiaiden SM-kisoissa Alexa nappasi taas kultamitalit ja 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Anfore jatkoi niinikään mitaliputkeaan, tälläkertaa geishat saivat kaulaansa pronssimitalit. Onnea tytöille ja valmentajille!
10-12-vuotiaiden sarjassa Azorit saivat kategorian 4 ja Abele paransi suoritustaan viimeviikkoisesta ja sai kategorian 6.

Tulevana viikonloppuna tytöt joutuvat keksimään muuta tekemistä sillä kisakalenteri on tyhjä. Nyt alkaakin keskittyminen kauden pääkisoihin, kahden viikon kuluttua pidettäviin SM-kisoihin.

ps. Muutama äiti ahkeroi kisakampauksia taas Saaran johdolla. Erityiskiitos näppäräsormisille Atzalea-äideille. Lopuksi kuvasarja "Erään kisakampauksen synty"







3 kommenttia:

  1. Korjaus mutta mitaleilla oli Nemorella O eikä M. Ovon sivuilla on käynyt virhe :) Ja onnea 1 kategoriasta! :)

    VastaaPoista
  2. Ok, kiitos tiedosta. Paikanpäällä oletinkin että Nemorella O olisi palkittu, mutta luotin OVO:n sivuihin vähän liikaa...
    Kiitos onnitteluista!

    VastaaPoista
  3. haitteko miss valentineen? :)

    VastaaPoista