Atzaleat

Atzaleat
Syksyn 2013 SM-mitalistit!

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ihanat Ipanat Ihastuttivat Isänpäivänä!

Isänpäivän vietto alkoi t-o-d-e-l-l-a aikaisin, kun Atzaleat suuntasivat kohti Vantaan Lumoa ja Etelä-Suomen aluemestaruuskisoja. Valitettavan sairastumisen takia vain yhdeksän tyttöä pääsi puolustamaan viimekeväistä Kotkasta saavutettua aluemestaruusmitalia - onneksi Sema kuitenkin pääsi mukaan nauttimaan kisatunnelmasta maton laidalle.

Venla käsittelyssä.


Lotta ja Ida.

Ipanat nukkuvat vielä...







...mutta pääsevät kohta täyteen vauhtiin!






Atzaleat esiintyivät vähän ennen taukoa ja esitys sujui hienosti ilman suuria virheitä. Kauden tähän asti tasapainoisin ja paras kisaesitys! Tulosta jouduttiin odottamaan tauon yli, mutta odotus palkittiin. Tytöt saavuttivat kategorian 1 ja saivat lisäksi bonuksen taito-osista. Tämän jälkeen alkoi palkintojenjaon odotus, sillä tiedossa oli että kaikki kategorian 1 saavuttaneet palkittaisiin. Odotellessa esiintyivät päivän muut Tapanilan Erän joukkueet: Alexa saavutti upeasti aluemestaruuden 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Samalla päävalmentajallemme Johannalle toinen peräkkäinen kahden mitalin (Alexa+Atzaleat) viikonloppu! Sama mahtava saavutus valmentajistamme myös Olivialle (Anfore+Atzaleat). Onnea Alexalle, Anforelle (hopeaa lauantaina) ja kaikille valmentajille! Muista Erän joukkueista Azorit saivat 10-12-vuotiaiden sarjassa kategorian 4 ja Abele kategorian 8.

Sonja ja Lotta odottavat tuloksia.

Ja Atzaleat ovat saavuttaneet...

...kategorian 1, lisäksi bonus taito-osista!

Jee! Aluemestaruusmitalistit!

Vilma, Sema ja Gertrud!

Atzaleat oli lopulta ainoa sunnuntain 10-12-sarjan joukkueista, joka saavutti kategorian 1. Lauantaina palkittiin kolme joukkuetta eli PNV:n Gloria Nova ja HyVoLi:n Nemorellat M ja O.



Mitaleita odotellessa...

Pitkä päivä huipentui siis palkintojen jakoon ja samalla alkoi keskittyminen seuraaviin kisoihin.
OVO Cup kisataan jo tulevana lauantaina, joten Ipanoita ei tarvitse kauaa pidellä aloillaan. Onnea vielä kaikille isille, kiitokset mukanaolleille ja Sport Club Vantaalle hienosti järjestetyistä aluekisoista!

Ruusut isille!

Tytöt odottavat kun Alexaa kuvataan!

Tuplamitalistit Atzaleat ja Alexa!

Onnea tytöt!

Tytöt ja mahtavat valmentajat!

6 kommenttia:

  1. Palkittiinko siis sunnuntaina vain atzaleat?

    VastaaPoista
  2. Kyllä - Atzaleat oli sunnuntaina 10-12-vuotiaiden sarjan ainoa joukkue 1 kategoriassa.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Tytöt ja valmentajat ovat kaikki kehut ja onnittelut ansainneet!

      Poista