Atzaleat

Atzaleat
Syksyn 2013 SM-mitalistit!

tiistai 28. toukokuuta 2013

Palkintoja!

Tiistaitreenien yhteydessä tytöt saivat kesätreeniohjeensa. Johanna oli ahkeroinut ja tehnyt jokaiselle tytölle omat henkilökohtaiset kesätreeniohjelmat - yhteisten harjoitteiden lisäksi. Pelkästään liikkeiden katsominen aiheutti hikoilua katsomossa eli tytöille on luvassa sporttinen ja sykettänostattava kesä"loma". Omatoimisiin kesätreeneihin innokkaat voimistelijat pääsevät käsiksi kuitenkin vasta Sun Lahden jälkeen, sillä tämä ja ensi viikko treenataan vielä yhdessä.

Loppukeväästä valmennustiimi on tehnyt tytöille testejä; liikkuvuutta, nopeutta ja lihaskuntoa on testattu monella erilaisella testillä. Kaikkien testien tulokset on nyt analysoitu ja kolmen kärki selvillä. Eniten pisteitä keräsi Ida (16 pistettä) ennen Semaa (14) ja Iraa (13). Ida palkittiin treenien päätteeksi "Kauden Kehittyjä"-pokaalilla. Onnea kaikille kolmelle! Nyt ensimmäistä kertaa jaettu pokaali on tarkoitus jakaa jatkossa vuosittain. Lisäksi Johanna palkitsi kauden ahkerimman treenaajan: Lotalla ei ollut yhtään harjoituspoissaoloa koko kautena! Lisäksi Venla oli parantanut eniten liikkuvuustesteissä - myös Venla palkittiin! Hyvä tytöt!

Johanna käy läpi treeniohjeita.

Sema ja Annika.

Tätä lisää kesällä.

Sema ja pallo.

Julialla pallo hallussa!

Ira pärjäsi testeissä hienosti!

Kauden kehittyjä - Ida!

Palkitsija ja palkittu!

Venla, Ida ja Lotta - palkitut tytöt.

Pokaali.

2 kommenttia:

  1. voiks teihin hakee?

    VastaaPoista
  2. Avoimet treenit olivat viime viikolla. Tarkempaa tietoa joukkueeseen pyrkimisestä saa vastuuvalmentaja Johanna Aarniolta (johanna.aarnio@helsinki.fi).

    VastaaPoista