Atzaleat

Atzaleat
Syksyn 2013 SM-mitalistit!

perjantai 16. elokuuta 2013

Keilailua!

Viikottainen treeniaika on vaivaiset 13 tuntia, joten vapaa-ajallakin täytyy tavata joukkuekavereita. Niinpä Tytöt kävivät tänään Erällä keilaamassa ja sen jälkeen lähikentällä Tivolissa. Annikaa lukuunottamatta kaikki pääsivät paikalle ja kivaa näytti olevan. Keilailu sujui rennoissa merkeissä kaikkien kannustaessa toisiaan. Eniten pisteitä taisi kerätä Venla, vaikka kilpailumielellä ei oltukaan liikkeellä.

Ensi maanantaina (19.8) Erällä on avoimet ovet, jolloin jokainen voi tulla tutustumaan Tapanilan Erän monipuoliseen lajivalikoimaan. Voimistelujaosto esittäytyy Eräsalin voimistelumatolla ja siellä on mahdollista tutustua myös Atzaleojen harjoitteluun. Tytöt treenaavat yhdessä Alexan kanssa klo 18-19 ja kaikki ovat tervetulleita paikalle!

Linkkivalikkoon on lisätty linkit muutamaan voimistelublogiin. Sivutasapaino-blogin viimekauden lemppariesitykset niin 10-12 kuin 12-14-sarjoissa olivat ainakin hyvällä maulla valittuja :)

Innokkaat keilaajat!

Vilma ja Ira.

Justiina antaa pallolle kyytiä!

Sema vauhdissa!

Justiina, Venla ja Ida odottavat vuoroaan!

Vilma.

Tytöt Tivolissa.

Tommonen olis kiva pyydystää...

Vilma, Sema, Viivi ja Venla.



2 kommenttia:

  1. Oli varmasti todella hauskaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten niin oli varmaan hauskaa. Tottakai heillä oli super hauskaa ja naurettiin varmaan koko päivä kun Atzaleoiden tytöistä on kyse<3

      Poista